HUISREGELS

 

1. Aanvangstijdstip zittingen.

Inschrijving begint om 19h25. De spelers wordt verzocht direct bij binnenkomst hun gidskaart bij het inschrijvingsteam op te halen. Om 19h45 begint de zitting met de eerste speelronde.

 

2. Invullen scores.

Resultaten worden ingevoerd in de Bridgemate door de spelers op de Noord plaats en gecontroleerd door de spelers op de Oost plaats. Beiden dragen verantwoordelijkheid voor de juiste invoer.

 

3. Wisseltafel.

Een lijn van 8 paren gebruikt een wisseltafel voor de spellen. De spelers op de Noord plaats halen de spellen aan het begin van de speelronde en brengen ze terug na de speelronde.

 

4. Roken.

Er geldt een algemeen rookverbod in de wedstrijdruimte.

 

5. Speeltijd.

De speeltijd per ronde van vier spellen is 30 minuten. De wisselpauze duurt ongeveer 3 minuten.

 

6. Systeemkaart.

Voor lijn A geldt: een paar dat geen systeemkaart kan tonen mag door de tegenstanders verplicht worden te bieden volgens een door de WL vast te stellen basisversie van ACOL.

 

7. Inleveren gidskaart.

Let er op dat de gidskaart aan het einde van de zitting wordt ingeleverd.

 

8. Opruimen materialen.

Na afloop van de laatste speelronde moeten spellen, tafelborden, biedkaarten (bidding boxes), Bridgemate en tafelkleed naar de verzamelplaats gebracht worden. Dit is de verantwoordelijkheid van alle spelers.

 

9. Mededeling uitslagen.

De voorlopige uitslag wordt direct na de wedstrijd medegedeeld. Deelnemers kunnen deze tevens via e-mail ontvangen. De definitieve uitslag wordt vóór de volgende zitting bekend gemaakt op de internetpagina en kan worden ingezien op de clubcomputer.

 

 

September 2015